Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zwolle
Match criteria
Regio
  • Overijssel

Accountmanager new business

Wat ga je doen?

Word jij blij van sales, online en offline media en ben jij dol op communicatie? Dan is dit je kans om te solliciteren! MixCom zoekt een enthousiast commercieel talent.

MixCom digital & print creatives en succesvol creatief én digitaal bureau met groeiambities. Daarom zoeken wij een gedreven Accountmanager die het verschil kan maken. Je bent een echte aanpakker en krijgt energie van het scoren van mooie projecten.

Je adviseert en overtuigt onze relaties hoe ze hun doelgroep beter kunnen bereiken door het inzetten van de juiste creatieve en doeltreffende boodschap en de daarbij behorende marketingcommunicatiemiddelen. Je denkt in kansen, oplossingen en mogelijkheden, in de mix van print en digitaal.

Als accountmanager bij MixCom digital & print creatives heb jij een duidelijk doel voor ogen: je wilt de klanten altijd optimaal van dienst zijn zodat zijn hun doelen kunnen behalen en versterkt daarmee de propositie van onze organisatie.

Wie zoeken wij?

  • je hebt minimaal een mbo-diploma, bij voorkeur in de richting van commercie of marketing;
  • je bezit uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • ervaring en affiniteit met sales op gebied van digitale en print media is een pré;
  • je bent gedreven, ambitieus en resultaatgericht en wilt deze kans met beide handen aangrijpen

Wat bieden we?

Mixcom digital & print creatives is een onwijs leuk bedrijf; jong, dynamisch en met zeer diverse expertises en geweldige relaties. Je werkt met een gedreven team van developers en creatieven. Wij geven je de ruimte om zelfstandig te werken omdat wij begrijpen dat je daardoor juist een goede invulling kan geven aan je functie.

Voordelen van het werken bij MixCom

  • volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen.
  • zelfstandige functie met leuke collega's
  • 29 vakantiedagen (op fulltime basis)
  • Gratis fruit en diverse gezellige (team)evenementen
  • een functie voor 40 uur per week;
  • een informele, maar professionele werksfeer
  • een platte, transparante en open bedrijfscultuur;
  • een tijdelijk contract met zicht op verlenging;
  • een prima salaris en bonusregeling;
  • pensioenvoorziening en collectieve zorgverzekering

Wie zijn wij?

Wij zijn MixCom: digitaal en creatief bureau voor strategie, creatie, development en productie. Online én offline. Wij maken dingen beter, mooier of effectiever. Daar staan we ’s ochtends voor op, elke dag opnieuw. Met onze mix van creativiteit, innovatie en flexibiliteit, helpen wij onze opdrachtgevers met het succesvol bereiken van hun klanten.

Door en met onze mensen. Ambitieus, dat zijn we zeker. Onze successen behalen we alleen met ons bevlogen team van specialisten. Creatief, technisch of strategisch: stuk voor stuk talentvol en ervaren. Zo staan we samen sterk voor het succes van onze opdrachtgevers.

Voel je thuis bij de KMM Groep

MixCom is onderdeel van de KMM Groep. Werken bij een van de bedrijven van de KMM Groep betekent werken bij een succesvolle en een snelgroeiende, innovatieve bedrijvengroep met meer dan 800 medewerkers (zowel nationaal als internationaal actief). Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door: open, eerlijk, met volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen via onze eigen KMM Academy. Niet voor niets is KMM Groep ook dit jaar weer benoemd tot Best Managed Company.

Solliciteren?

Interesse in deze uitdagende baan? Stuur je motivatie en CV via onderstaande link. Wil je meer informatie? Bel met Jörgen Korthagen (directeur MixCom, 06 – 526 357 32) en kijk ook even op www.mixcom.nl.

Publicatiedatum

26.10.2022

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
©KMM Groep - 2024
KMM Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.