Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Gorinchem, Vijfheerenlanden, Molenlanden
Match criteria
Regio
  • Zuid-Holland

Docent NT2, Inburgering Z-route, Gorinchem, Vijfheerenlanden, Molenlanden,

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren docent NT2 en wil je graag aan de slag bij een ambitieuze en innovatieve organisatie waar je passend onderwijs geeft aan anderstaligen? Dan is dit de vacature die je zoekt!

IVIO-Opleidingen is een snelgroeiende opleider. Wij verzorgen in heel Nederland opleidingen voor tweedetaalverwervers en laaggeletterden. In Molenlanden zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste docent NT2 Inburgering Z-route.

Bij IVIO-Opleidingen vinden we maatwerk belangrijk. Iedere deelnemer heeft zijn eigen beginniveau, (onderwijs)-achtergrond, motivatie en leertempo om een nieuwe taal te leren. We zorgen voor een gepersonaliseerd leerplan waarmee we individuele leerdoelen in beeld brengen. We spelen in op verschillen in leerstijlen en leervermogen. We houden zoveel mogelijk rekening met wat de deelnemer al kan en weet. Onze deelnemers worden op basis van voorkennis ingedeeld. Iedere deelnemer heeft een individueel traject met een eigen trajectduur. Dankzij een flexibele instroom van cursisten in de groep creëren we een dynamische leeromgeving in de klas. Naast het aanleren van de taal worden onze cursisten gestimuleerd om het geleerde toe te passen in de praktijk door middel van praktijkopdrachten.

Wat zijn de werkzaamheden die je kan verwachten?

  • Jij begeleidt de deelnemers op de meest efficiënte en effectieve manier naar het einddoel.

  • Je geeft les aan een groep van 12 tot 15 cursisten; we geven 3 dagdelen (á drie uur) per week les per groep.

  • In samenwerking met de trajectbegeleider houd jij grip op de zaak. Je vult voortgangsrapportages in en beoordeelt tijdig of een deelnemer klaar is voor het examen.

Wie ben jij?

  • Je beschikt bij voorkeur over NT2-certificering of/en hebt ervaring met NT2 onderwijs.
  • Je bent 12 tot 32 uur beschikbaar per week.
  • Je staat ingeschreven in het register van de BVNT2 of Blik of werk of hiertoe bereid.
  • Je bent in staat een krachtige leeromgeving te creëren waarin cursisten worden uitgedaagd zoveel mogelijk de Nederlandse taal met elkaar te gebruiken.
  • Je werkt zelfstandig, regelt je zaakjes en trekt tijdig aan de bel mocht je hulp nodig hebben.
  • Je bent geduldig en gemotiveerd om onze deelnemers verder te helpen met de Nederlandse taal.

Wat bieden wij jou?

  • Een team gedreven collega’s waarmee we regelmatig samen kijken naar en sparren over het onderwijs.
  • Intervisies en onze jaarlijkse docentendag.
  • Een contract dat past bij jouw situatie. Naast de lesuren zijn ook voorbereidingstijd, het schrijven van rapportages en vergaderingen declarabel.
  • Een marktconform salaris inclusief reiskostenvergoeding;
  • Opleidingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en trainingen.

Wie zijn wij?

De Nederlandse taal beheersen is een voorwaarde om mee te doen in onze maatschappij. IVIO-Opleidingen is een landelijke aanbieder van (duale) Nederlandse taal- en rekenopleidingen en trainingen digitale vaardigheid en budgetteren. IVIO-opleidingen hanteert een aanpak op maat waarbij taal ook bijdraagt aan de zelfredzaamheid. Een individueel leertraject houdt rekening met het huidige kennisniveau, het leertempo en de specifieke doelstellingen van de deelnemer. Deze voorbeelden uit de praktijk illustreren onze op maat gemaakte werkwijze en hoe deze de motivatie bevordert.

Kijk voor meer informatie op www.ivio-opleidingen.nl

Voel je thuis bij de KMM Groep

IVIO-Opleidingen is onderdeel van de KMM Groep. Werken bij KMM Groep betekent werken bij een snelgroeiende, innovatieve bedrijvengroep met meer dan 800 medewerkers (zowel nationaal als internationaal actief). Onze bedrijfscultuur is: open, eerlijk, met volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen. Niet voor niets is KMM Groep ook dit jaar weer benoemd tot Best Managed Company en ontvingen wij wederom de Gazelle Award. We hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen en zijn betrokken bij de samenleving door onder andere maatschappelijke projecten te ondersteunen. Ook vinden we een goede sfeer belangrijk: er worden regelmatig bedrijfsuitjes en feesten georganiseerd voor alle medewerkers.

Interesse en solliciteren?

Wij komen graag met je in contact. Stuur je cv en motivatie naar solliciteren@ivio.nl t.a.v. Hannarixt de Vries. Bij vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0320 229900.

Publicatiedatum

13.07.2023

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

Medior Webdeveloper

MixCom Digital & Print Creatives
Zwolle

Accountmanager

Prosu Databased Marketing
Dronten
©KMM Groep - 2024
KMM Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.